Нещо интересно да споделя и да видим проблем ли е или не.Днес си почоплих малко по колата,акомулатор,филтър на купето...е такива работи.И понеже в гаража имам компресор за въздух реших да издухам прахоляка по мотора.Без да искам духнах около гумата която пази кабелите на вариатора,тръгнах да го наместя тва чудо и.....Ми те кабелите ми са отрязани след буксите и увити с изолирбанд??!!!!Сложих им нови букси и ги закачих за където им е мястото,обаче нищо.Немога да разбера никаква разлика във вървенето,ама никъква.На място и в движение от 900 до 7000 оборота си е все същата.Вариатора нито трака,нито е тракал,колата си я докарах от Италия лично аз и знам че наши майстори никога не са я пипвали.А си върви според мен много добре за 141к.с и разхода ми е доста нисък - 6-7-8 градско,зависи как карам.Много интересна работа,може ли да се провери тва чудо работи ли,неработили - гледам кабели и ми идва на акъла да му подам директен ток от акомулатора или нещо друго да направя??!! Дайте някакъв акъл!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам ли вариатор или нямам?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеА си върви според мен много добре за 141к.с и разхода ми е доста нисък - 6-7-8 градско,зависи как карам.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Вариаторите при 8 клапановите не тракат. Предполагам соленоида не ти е работил и колата не си е използвала потенциала, виж я в движение във високите обороти как е спрямо преди. И както е казал колегата по-горе - обяснимо нисък разходArena Coast Customs
Comment
-
Другия вариант е клапана да е запекъл като не е работил толкова време и сега дори да е включен - пак да не сработва... Някаква профилактика ще трябва според мен.
Comment
-
А има ли вариант да го "натоваря" принудително?Относно разхода,наистина е нисък!!Даже в една тема ме взеха за "мезе"а вървенето незнам как да определя като тази ми е първата с този мотор (предишната беше 1.9т.д) общо взето върви много според мен.Обаче наистина липсва онова "дръпване" в определени обороти за което чета тук из форума.Набира много бързо и без "тласъци".А точно за разхода ми беше и на мен мисълта,защото кабелите бяха отрязани и изолирани с тиксо така че да могат да се вържат във всеки един момент пак.
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеА има ли вариант да го "натоваря" принудително?
Вариаторите на 8 клапановите мотори са еднакви при 155 и 164 ...
И Да не тракат , както при 16 клапановия мотор .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Не е написано + и - ама има значение.
Може да измериш къде излиза + на 12 волта като подаваш газ. Соленоида сработва при над 30% натоварване на мотора и над 1500 оборота, за 8 клапановите мотори на 155.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеНе е написано + и - ама има значение.
Може да измериш къде излиза + на 12 волта като подаваш газ. Соленоида сработва при над 30% натоварване на мотора и над 1500 оборота, за 8 клапановите мотори на 155.
Въпросния соленоид не се ли управляваше по маса или се бъркам ?????????sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Опааа, я обяснете по-подробно за + и - , че подозирам че може да съм разменил буксите след една лека интервенция ... Забелязах, че няма обозначение, и хакнах буксите както дойде, щото и един познат подметна че нямало значение как ще са закачат ...
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеВъпросния соленоид не се ли управляваше по маса или се бъркам ?????????
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment